Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Mijn liefste hond

Ik zit elke dag thuis. Te werken of te studeren. Ik zie geen andere plekken en leer geen nieuwe mensen kennen. Terwijl ik het juist zo leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor maak je belangrijke connecties en zelfs nieuwe vrienden. Dat gaat allemaal lastig wanneer je telkens thuis zit. Maar gelukkig ben ik niet helemaal alleen. Ik heb namelijk de liefste golden retriever thuis zitten. Hij is net een jaartje oud. Mijn hond is nog erg speels en laat me ook niet echt met rust als ik bezig ben. Het leukste van mijn dag thuis zitten is dan ook met de hond buiten lopen. Lekker buiten rond lopen en genieten van de buitenlucht (als het niet regent dan). Ook is het goed om te blijven bewegen wat niet veel gebeurt als je thuis zit. Dus lopen met de hond is niet alleen een uitje voor de hond maar ook voor mij.

Meer informatie?

Maar een hond heeft ook veel onderhoud nodig. Je moet de hond natuurlijk liefde en aandacht geven. Daarnaast moet de hond getrimd worden en er moet worden gelet op de gezondheid van de hond. Zo ging ik opzoek naar wat ik kan doen zodat mijn hondje zo gezond mogelijk blijft. Zo hoorde ik iets over wormen die de hond kan oplopen. Zo ging ik online opzoek naar “ontwormen hond”. Ik kwam al snel op medpets.nl die mij er meer over vertelde.

Wat is dit?

Zo kan een hond verschillende soorten wormen oplopen. Zoals spoelwormen, zweepwormen, lintwormen, haakwormen en nog een heleboel. En dit kunnen ze heel makkelijk oplopen. Dit kan door directe opnamen van de eitjes bijvoorbeeld. Of via de moedermelk voor de pups. Deze wormen kunnen de hond klachten opleveren. Zoals een slechte conditie en gewichtsverlies. Maar ook kunnen deze wormen dus mensen infecteren, waarbij we het vooral hebben over jongeren. Al te meer reden om dus mijn hond op een regelmatige basis te ontwormen.

Het beste voor mijn hondje

Op medpets zag ik dan ook dat zij producten hebben om ervoor te zorgen dat de wormen zo een min mogelijk effect heeft op de hond. Ook zorgen deze producten voor zo een goed mogelijke darmgezondheid. Zo zorg ik dat mijn hondje gezond blijft. Op de site waren er verschillende soorten producten met een verschillende prijs. Ook stond er een hele uitleg bij elk product zodat ik moest weten welk product ik nou eigenlijk nodig had voor mijn hondje. Want iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn of haar hondje.

Geef een reactie