Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Ik wil een eigen auto, maar hoe?!

Al een tijdje ben ik erover aan het nadenken om een eigen auto aan te schaffen. Zeker voor naar mijn werk of naar vrienden die wat verder weg wonen zou dit heel handig zijn. Helaas kan ik alleen niet zo’n groot bedrag in één keer neerleggen omdat ik pas net gestart ben met werken. En sparen? Daar ben ik te ongeduldig voor! Gelukkig heb ik inmiddels een manier gevonden waarop ik wel een eigen auto kan krijgen, maar waarvoor ik niet in een keer zo’n groot bedrag hoef neer te leggen. Wil je weten hoe dit kan? Lees dan nu mijn blog over operational lease! 

Wat is operational lease? 

Waarschijnlijk heb je vast wel eens het woord ‘leasen’ horen vallen. Misschien leasen je ouders wel een auto van hun werk en heb je daar wel eens van gehoord. Maar niet altijd krijg jij bij je arbeidscontract standaard een auto die je mag hebben. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk een auto leasen via operational lease. Dit is namelijk wel een vorm van zakelijk een auto leasen, maar via een leasemaatschappij die het eigendom van de auto behoudt. Ook als je zzp’er bent is een auto leasen via operational lease een handige optie. Lees in het volgende kopje wat de voordelen zijn van operational lease! 

Voordelen 

De voordelen van operational lease ten opzichte van andere vormen van leasen zijn als volgt: Door een auto te leasen zul je allereerst, zoals ik al zei, natuurlijk geen groot bedrag in één keer hoeven neer te leggen. Daarnaast is met operational lease het heel duidelijk en overzichtelijk welk bedrag je per maand kwijt bent aan de auto/bedrijfswagen. Ook zijn de onderhouds-, reparatie en verzekeringskosten al inclusief (daar zorgt de leasemaatschappij voor), dus deze komen hier niet nog eens bovenop en je zult geen last hebben van onvoorziene kosten. Tot slot maak je natuurlijk een hele professionele indruk op klanten, wat vooral in sales en als ondernemer/zzp’er enorm belangrijk is! 

Zonder zorgen rijden 

Op de website Lease.Auto kan je meer informatie vinden over de verschillende vormen van leasen en het leasen van een auto over het algemeen. Wat nog een extra mooie bijkomstigheid is vind ik persoonlijk, is dat het leasen van een auto je zorgen wegneemt. Allereerst kunnen ze bij Auto.Lease goed adviseren over welke vorm van leasen het beste bij je past, hoeveel dit gaat kosten en wat er verder bij komt kijken. Al je vragen kun je stellen aan de experts! Daarnaast heb je dus verschillende lease opties waarbij je niet voor verrassingen komt te staan qua kosten, waarbij de verzekering en wegenbelasting. al inclusief is én zelfs pechhulp en onderhoud wordt geregeld door de leasemaatschappij. Door deze twee dingen heb je dus niks meer om je druk om te maken als je een auto gaat leasen! 

Geef een reactie