Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Ga voor een deelauto in Den Haag

Met een deelauto van Den Haag naar Amsterdam rijden? En dat zonder auto huur te betalen, maar alleen je eigen kilometers en gereden uren te bekostigen! Dat klinkt wel heel aantrekkelijk, natuurlijk. Het goede nieuws is dat een deelauto in Den Haag dit mogelijk maakt. Je kunt een auto tot je beschikking hebben, zonder maandelijks te hoeven opdraaien voor wegenbelasting, verzekering of zelfs het onderhoud aan je voertuig. Met een deelauto in Den Haag kun je voor een laag uurtarief en betaalbare kilometer kosten beschikken over een voertuig. Niet meer rennen om net op het nippertje de bus te halen. Geen ergernissen meer in een volle treincoupé. Om nog maar te zwijgen over de stress die je hebt wanneer je de laatste trein terug naar huis moet halen. Met een deelauto is heel Den Haag bereikbaar voor jou. Wanneer je het maar wilt!

Kosten besparen

Door te kiezen voor een deelauto in Den Haag bespaar je jezelf de vaste kosten die het hebben van een eigen vervoersmiddel met zich mee brengt. Niet alleen ben je voorgoed af van hoge verzekeringskosten en het eindeloze wegenbelasting betalen, je bespaart jezelf verrassingen op het gebied van onderhoud. Kapotte uitlaat, bougies vervangen, bandjes verwisselen en vooral de grotere reparaties brengen jou niet meer van je stuk. Als je soms denkt dat de auto je huur zal kosten, heb je het ook mis. Een deelauto in Den Haag hoeft jou niets te kosten, wanneer je er niet mee rijdt. Kies simpelweg het pakket dat het beste bij jou past en beschik altijd over een auto zonder huur of andere onverwachte kosten.

Kies je pakket

Na het aanmaken van een account kun je direct een deelauto in Den Haag reserveren. Schat je eigen gebruik in en ga voor het voordeligste pakket die volledig bij jouw wensen en eisen past. Er zijn drie voordelige pakketten om uit te kiezen!

Soms

Wanneer je slechts zo nu en dan gebruik wilt maken van een deelauto in Den Haag, kies je het 'soms' pakket. Bij dit pakket kun je beschikken over een auto zonder huur te betalen. Je betaalt enkel voor de kilometers die je rijdt en het aantal uren waarin je over de auto wilt beschikken. Zelfs de brandstofprijs is inbegrepen.

Regelmatig

De zaak verandert natuurlijk wanneer je regelmatig gebruik wilt maken van een deelauto in Den Haag. In het 'regelmatig' pakket betaal je een laag maandbedrag, waardoor de tarieven voor kilometers en uren een stuk lager uit vallen. Voor de auto zelf is huur betalen nog steeds niet nodig. Met het maandbedrag dat je betaalt, kun je altijd beschikken over een deelauto in Den Haag. Reserveer gewoon de periode waarin jij een voertuig nodig hebt.

Vaak een auto nodig?

Wanneer je meerdere keren per week een auto nodig hebt, maar nog steeds niet wilt denken aan het kopen van een auto met de daarbij horende maandlasten en de torenhoge aanschaf, kun je kiezen voor het 'vaak' pakket. In dit pakket ligt het maandbedrag iets hoger, zodat de tarieven voor je gereden kilometers en het aantal uren waarin je over de auto beschikt, een heel stuk lager uitvallen. Op deze wijze kun je tegen lage kosten heerlijk genieten van het gemak dat een deelauto in Den Haag met zich meebrengt.

Geef een reactie