Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Een handige website: Hypotheekrente.nl

Zoals ik wel eens doe, zal ik ook in deze blog een tip met jullie delen. Dit keer betreft het een hele handige website die ik recent tegenkwam en waarvan ik overtuigd was dat jullie deze ook moeten kennen! Ik zal in deze blog uitleg geven over de website Hypotheekrente.nl, wat zij precies doen en waarom deze website zo handig is. Ook zal ik nog een kleine review geven over wat mijn ervaring was met deze website. Maar zoals jullie misschien al door hebben: Mijn ervaring was goed, anders zou ik de website nooit aan jullie aanraden. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. 

Wat doen ze? 

Allereerst natuurlijk de belangrijkste vraag: Wat doen de mensen achter de website Hypotheekrente.nl precies? Waarschijnlijk kun je het uit de naam al een beetje opmaken, want het is aardig voor de hand liggend. De website Hypotheekrente.nl geeft namelijk informatie over verschillende hypotheken en de bijbehorende hypotheekrente. De website vergelijkt (op een onafhankelijke manier) 40 verschillende hypotheken voor je. Ook kan je via de website met een tool heel makkelijk berekenen wat de maximale hypotheek is (dus het maximale bedrag dat jij kan lenen voor het kopen van een woning), wat je vaste maandlasten dan worden en wat de hypotheek is met de laagste rente.

Waarom zo handig? 

‘Waarom is deze website zo handig?’, vraag je je misschien af. Dat zal ik jullie natuurlijk eens even goed vertellen! De website Hypotheekrente.nl is erg handig voor het voorstadium van het zoeken naar een huis. Je kunt globaal kijken wat je ongeveer maximaal kunt lenen en hebt hierdoor al een indicatie in welk segment je huizen kunt gaan kijken. Ook zul je op deze manier niet voor verrassingen komen te staan als je naar de bank gaat, omdat je al een globaal idee hebt van wat je te wachten staat. Tot slot hebben ze op de website heel veel blogs geschreven over hypotheken en hypotheekrente zodat je zelf je research kunt doen en je alvast een beetje kunt inlezen in het onderwerp. Op die manier hoef je ook niet per se een hypotheekadviseur of iets dergelijks in te huren om je te helpen. 

Hoe was mijn ervaring?

Ik was enorm tevreden over deze website. Het is fijn dat het zo makkelijk wordt gemaakt om jezelf in te lezen, hypotheken te vergelijken en de actuele hypotheekrente te zien van de verschillende hypotheken. Uiteindelijk had ik toch nog wel een paar vragen en de deskundigen van Hypotheekrente.nl stonden gelijk voor me klaar om deze vragen te beantwoorden.

Geef een reactie