ACTIE NEPAL

NepalEen groot deel van onze papiercollectie komt uit Nepal. Dit unieke papier wordt traditioneel gemaakt door een bedrijf gerund door vrouwen. Dankzij hun succesvolle onderneming zijn de sociale en economische omstandigheden van deze vrouwen en hun gezinnen sterk verbeterd.

Na de recente aardbeving is er inmiddels al contact geweest met de mensen daar. Alle vrouwen zijn gelukkig ongedeerd maar helaas zijn veel huizen grotendeels vernietigd. Graag willen wij iets voor hun, de makers van dit bijzondere papier, doen. Vandaar een blog om dit bijzondere Nepalese produkt onder de aandacht te brengen. En een korting van 30% deze maand bij aankopen van Nepalees papier. Want een order van ons betekent meer werk en meer inkomsten voor deze vrouwen.

Dus kom langs en neem een kijkje bij ons bijzondere papier.