BESTELLINGEN Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
  • Je hebt garantie op alle producten die door mijn-eigen.nl worden geleverd.Tenzij anders aangegeven is de garantie voor onze producten 1 jaar.Als je problemen hebt met een van onze producten, neem dan contact op.Dan bekijken we samen wat de beste oplossing is.De uitgebreide versie van onze garantie voorwaarden vindt je in onze Algemene voorwaarden onder...

  • Nee, je hoeft niet in te loggen om gebruik te kunnen maken van onze website. Waarom je dat dan wel zou doen? Als je ingelogd bent in onze webshop, herkent de webshop je zodat je niet steeds opnieuw weer dezelfde gegevens in moet voeren bij een bestelling. Voor meer info klik op 'Meer info' hieronder.

  • Verpakking is een belangrijk onderdeel van je bestelling. Al je spulletjes moeten goed verpakt en onbeschadigd bij je bezorgd worden. Dat mag wat kosten;) of wel verpakkings materiaal is duur en waar mogelijk hergebruiken we ook verpakkingen.

  • Het verzenden van alle bestellingen vraagt nogal wat inspanning omdat jullie bestellingen zo snel en goed mogelijk bij jullie te krijgen. De opties waar je uit kunt kiezen zie je hieronder (klik op "meer info")

  • Mijn-Eigen probeert jouw en mijn verzendkosten zo laag mogelijk te houden en vaak brengen we slechts een deel van de werkelijke verzendkosten in rekening als service naar onze klanten. Daarom maar ook als bijdrage aan het milieu kiezen we ervoor om ons verpakkingsmateriaal  te hergebruiken.Als iets dat kleiner is en in een envelop kan dan kiezen we...

  • Het is natuurlijk altijd vervelend als je een product besteld hebt en het bevalt niet of is bijv. stuk bij aankomst.Wij zullen altijd ons best doen om dit samen met je op te lossen. Voor meer info klik op 'Meer info' hieronder.

Toont 1 - 6 van de 6 items