Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Jij bent de chef met Outdoorchef Bbq!

De "Summer of love" gaat nog steeds door voor de echte buitenmens. Er komt namelijk een prachtige zomer aan, met blauwe lucht, hete temperaturen en vrienden om je heen. Hoewel op dit moment de anderhalve meter regel nog geldt, weten we natuurlijk niet hoe de toekomst eruit komt te zien. Maar wat we wel weten is dat die rooskleuriger zal zijn. Waarom? Omdat je naar alle waarschijnlijkheid in je achtertuin naast je rozen staat te barbequeën met de Outdoorchef Minichef. Nee, je hebt niet je eigen persoonlijke privé chef (of misschien ook wel, als je hebt geïnvesteerd in Bitcoin) maar je eigen mini barbeque set. Bij zomer denk je aan zon, barbeque, en vrije tijd. Knal daar een lekker ijskoud biertje bij open, nodig je vrienden uit en draai de volume knop van de muziek maar omhoog; het feestje kan beginnen!

Barbecue voor beginners?

Deze outdoorchef bbq is voor beginners, ervaren barbecueërs, en top chefs. Het heet niks voor niks 'outdoorchef'; het is gemaakt om lekker buiten te staan en door weer en wind lekker eten te grillen en bakken. Wat deze bbq nou zo bijzonder maakt, is dat het een kleinere variant is. Ideaal voor mensen met een kleinere tuin of die graag een bbq op hun balkon willen neerzetten. Met deze bbq hoef je niet te slepen en een hele verhuiswagen mee te nemen, je kan hem zo optillen en onder je arm meenemen.

Wat kan je er NIET mee?

Iedereen weet dat je met een bbq alles kan bakken, grillen, en roosteren. Van vlees langzaam garen tot groentes even kort blancheren; een bbq is gewoon een alles in één pan, maar dan voor buiten. Regenbestendig, mobiel, snel schoon te maken; hartstikke handig en praktisch voor in iedere tuin of op ieder balkon. Je bent vast en zeker wel eens op een feestje in het park geweest waar je samen met je acht vrienden ellenlang moest wachten op je hamburger. De bbq was dan een kleine wegwerp variant waarop je met kooltjes heel langzaak groentes kon bakken laat staan een kip gaar kan grillen. Dat is nu niet meer het geval! Bbq's komen in alle verschillende soorten en maten, kleuren en geuren, met verschillende toepassingen en oppervlaktes. Wil je liever op gas, of op hout? Aan joou de keus. Een mobiele variant of een stabiele vaste plek? Een intieme bbq voor jou en je gezin of een groot gevaarte dat de hele buurt tegelijk eten kan geven op hetzelfde moment?
 

Iedereen houdt van bbq'en, en wij begrijpen waarom. Heb jij er al een staan?

Geef een reactie