Mijn eigen plek in de online wereld

Blog

Drie redenen om je eigen Nubikk schoenen te kopen!

Er zijn een aantal items waarvan ik overtuigd ben dat je deze in je kast moet hebben liggen. Schoenen van het merk Nubikk zijn daar een van. Ik zorg altijd dat ik een paar van deze schoenen, die ik altijd bestel op de website van Van Arendonk, heb liggen in de kast. En dan ook wel een paar dat nog goed is en niet helemaal versleten. Maar waarom vind ik deze schoenen van het merk Nubikk zo geweldig? Dat kan ik jullie heel goed uitleggen! Lees hieronder mijn blog waarin ik drie redenen vertel waarom ik fan ben van de schoenen van Nubikk. En waarom jullie die absoluut ook moeten aanschaffen! 

Voor elke gelegenheid 

Allereerst heb je van het merk Nubikk schoenen voor elke gelegenheid. Ze verkopen bijvoorbeeld allereerst stoere laarsjes, waaronder met veters. Deze kan je leuk combineren met een jurkje om deze stoerder te maken, of natuurlijk gewoon casual met een spijkerbroek. Daarnaast verkopen ze ook nettere varianten laarsjes die je aan zou kunnen naar bijvoorbeeld je werk, een zakenlunch of een chique borrel. Ze hebben deze laarsjes met of zonder hak; dus ook als je niet van op hakken lopen houdt zit je hier goed! Tot slot hebben ze ook comfortabele Nubikk sneakers waar je lekker op kunt wandelen. Deze sneakers hebben een goede zool met demping erin zodat je niet zo snel blessures of andere kwaaltjes kunt krijgen. 

Voor elk type weer 

Daarnaast zijn de schoenen van Nubikk voor elk type weer geschikt. Natuurlijk zullen de laarsjes met hak misschien niet heel praktisch zijn om in een bos op onverharde paden te lopen, maar verder blijven de schoenen mooi en waterdicht tijdens allerlei omstandigheden! Heel handig dus als je een wandeling aan het maken bent op je Nubikk sneakers of laarsjes en het ineens begint te gieten. Of als er een laagje sneeuw op de stoep ligt maar je toch graag een wandeling wil maken. De schoenen van Nubikk houden je voeten gewoon lekker droog en warm, dus je hebt niks om je druk over te maken! 

Voor elke dag 

Ook zijn de schoenen van Nubikk voor elke dag geschikt. Ze zijn gemaakt van goede kwaliteit en fijne materialen, waardoor ze niet zomaar zullen slijten. Ook als je ze elke dag draagt zullen ze dus wel even meegaan. De prijs van de Nubikk schoenen zijn niet heel laag (ook niet heel hoog!) maar dit zie je dus wel terug in de kwaliteit en levensduur van de schoen. Persoonlijk vind ik dit heel belangrijk en ook heel fijn omdat ik niet elke paar maanden zin heb om nieuwe schoenen te zoeken. Als een schoen fijn zit dan hou ik die het liefst zo lang mogelijk! Dan hoef je niet steeds weer een nieuwe schoen in te lopen. 

Voor iedereen

Tot slot bestaan er Nubikk schoenen voor iedereen door de ruime keuze aan soorten schoen en doordat ze zowel dames als heren modellen hebben. Ook voor je manlief zijn er dus Nubikk sneakers heren te koop!

Geef een reactie